Arrangementer i Fåbro hage

Utforsk sansene med Ole Martin Alfsen

Onsdag 8. mai kl. 18-20

Drivhuset i Fåbro Hage på Lilleaker

Bybonden på Lilleaker, Anna Andresen, har invitert sin mann, kokk og vinkelner Ole Martin Alfsen til drivhuset i Fåbro Hage denne ettermiddagen. I løpet av to timer skal vi utforske sansene; hvordan kan vi bruke duft, smak og syn for å få en enda bedre mat- og drikkeopplevelse?

Ole Martin har bred erfaring innen mat og drikke. Etter at han tok Vinkelnerutdannelsen i 2000 har han undervist om vin, mat og drikke ved Kulinarisk Akademi, skrevet flere kokebøker, mat- og vinbøker. I tillegg har han vært å se på tv i «Fire stjerners middag» over ti sesonger. Nå lager han egen vin og sider og porteføljen teller 16 produkter. Her blir du kjent med flere av disse.

Anna Andresen er Fåbro Hage sin egen bybonde. Anna har med urter og spiselige blomster som vil dyrkes i hagen til smaking og samtale.

Praktisk: Det er lurt å spise en lett middag før du kommer. Det blir lett bespisning og smaking av vin, inkludert i deltakeravgiften. Nærmeste parkering og toalett er CC Vest, kun 5 minutter gange fra Fåbro Hage.

Pris: 695 ink. mva per person. Max 18 deltakere. 

Påmelding: For å melde deg på fyller du ut skjemaet under, samt betaler deltakeravgiften via Vipps, til U.Reist #826929. Kun 18 tilgjengelige plasser. Merk at deltakeravgiften må betales ved påmelding. Påmelding er bindende.