Om oss

U.Reist dyrker mat og menneskemøter i byen. Vi jobber for å ta naturen inn i byene og byggene våre, og gi folk en større nærhet til jorda, kretsløpene og hverandre.

U.Reist ble stiftet i 2019 etter at gründer Andreas Capjon jobbet som Bybonden i Oslo og opplevde hvor fantastiske sosiale byrom som oppstår hver gang vi inviterer byfolk til å være med å dyrke mat i byen.

U.Reist fra Felleskjøpet

I 2020 kom Felleskjøpet AGRI inn som hovedaksjonær i selskapet. Med en stor og langsiktig eier i ryggen har vi kunnet satse tungt, frem til vi i dag er en totalleverandør som bidrar i alle faser. Helt fra oppdragsgiver har et litt vagt ønske om et grønt og fremtidsrettet bygg (kanskje med en arkitekttegning av folk som høster mat fra taket?), til vi bygger visjonen og menneskene på tegningen blir levende og må følges opp med kunnskap og motivasjon over tid.

Visjonær og jordnær

U.Reist- gjengen kan til sammen tilby dyp kompetanse i de ulike fagene som inngår i et utomhusprosjekt. Vår sivilarkitekt med fordypning i byutvikling jobber sammen med anleggsgartnermesteren som vet hva som gir best kvalitet for pengene i etableringen, og diskuterer med bybonden som vet hva som får folk til å engasjere seg og bidra til sosiale grønne uterom – over tid.

Til sammen gir dette visjonær og jordnær utvikling, etablering av folk som vet de skal drifte anlegget over tid, og visjoner som blir til levd liv.

LURER DU PÅ HVA VI KAN GJØRE FOR DEG?

Vil du vite mer om hva vi tilbyr? Les mer om våre ulike tjenester i hovedmenyen.

Vil du se hva vi har gjort for andre? Se flere av våre prosjekter på vår referanseside.