U.Reist er nominert til Oslo miljøpris 2023, i kategorien Årets grønne selskap. Prisen skal stimulere til og belønne nytenking og innsats i miljøarbeidet, og skal gå til noen som ved sin innsats for miljøet i Oslo er et godt eksempel for andre.

ET GODT EKSEMPEL FOR ANDRE

Oslo miljøpris deles ut hvert år i tre kategorier: Årets frivillige organisasjon, Årets grønne innbygger og Årets grønne selskap. Utmerkelsen Årets grønne selskap går til en privat næringsvirksomhet som har bidratt betydelig til miljøhovedstaden Oslo, og er et godt eksempel for andre selskaper.

Andreas Capjon, daglig leder i U.Reist, kommenterer nomineringen slik:

– Vi blir utrolig inspirert av å bli nominert til Oslo miljøpris! Vi jobber hardt hver dag for å dyrke mat og menneskemøter i byen vår, og det har etter hvert blitt så mange spiselige og engasjerende møteplasser at vi gjør oss fortjent til en sånn oppmerksomhet.

Foto (fra venstre): 1. Eget bilde 2. Lene Neverdal 3. Oslo pensjonsforsikring

VINNEREN KÅRES INNEN 30. JUNI

Vinnerne av Oslo miljøpris 2023 vil få beskjed innen fredag 30. juni. Prisutdelingen skjer i august. Daglig leder Andreas Capjon er spent på resultatet, og takknemlig for nomineringen. Han avslutter:

– Vi sier tusen takk ved å jobbe enda hardere for at enda flere skal få muligheten til å få en større nærhet til jorda, kretsløpene og hverandre!

Foto: 1. Eget bilde 2. OBOS 3. Oslo pensjonsforsikring

DYRKER MAT OG MENNESKEMØTER I BYEN

U.Reist er en anleggsgartner som utvikler, bygger og drifter uterom som er til å spise opp:

  • I tidlig fase tilbyr vi rådgivning og viser hvordan grønne uterom kan bli en viktig bidragsyter til sosialt fellesskap og biomangfold.
  • Når det skal bygges leverer vi alle elementer i alle uterom – fra store utomhusprosjekter for de store byggherrene og entreprenørene, til å lage en spiselig privat hage. Våre prosjektledere, anleggsgartnere, maskinførere, steinleggere, murere og gartnere sikrer at uterommet blir bygget på rett måte til rett tid.
  • Etter at vi har bygd uterommet ferdig, tilbyr vi unike driftskonsepter som legger til rette for folkelig aktivitet og engasjement. Våre gartnere utfører skjøtsel av alle typer grøntanlegg, og våre profesjonelle bybønder dyrker mat og menneskemøter i samdyrkelag, drifter markedshager for bedrifter eller institusjoner som ønsker å servere ureiste råvarer, og vi kan også holde kurs og andre typer undervisningsopplegg på bestilling.

SE VÅRE PROSJEKTER

Hvis du vil lese mer om vårt arbeid og se bilder fra noen av våre prosjekter, sjekk ut vår referanseside.