Foto: OBOS Fornebu AS

Med designkonseptet Tett på Byen, Tett på Naturen, vil OBOS trekke den lokale naturen inn i boligområdet. Den vil oppleves på nært hold. Her vil det skapes levende landskap basert på områdets naturlige artsmangfold. Et landskap der mennesker, fugler og insekter trives.

Byggherre: OBOS Fornebu AS
Oppdragsgiver: AF Gruppen
Landskapsarkitekt: SLA Norge AS
Etablering: 2022-2023
Drift: 2023–
Verdi: 22,4 MNOK

På oppdrag fra OBOS har U.Reist sammen med SLA gjennomført pilotprosjektet Spiren. Her har vi testet ut hvordan skape et bugnende uterom med viltvoksende planter som vi har samlet frø til lokalt på Fornebu. Erfaringene og plantene fra Spiren tar vi med oss når vi nå er i gang med etableringen av uterommene på Storøykilen. U.Reist utfører alle elementer i utomhus, inklusive 1900 kvadratmeter med stein og 1700 kvadratmeter intensive grønne tak.

Dette BREEAM- prosjektet stiller høye krav til bærekraft i materialvalg og utførelse, og uterommene utføres med svært høy kvalitet på materialer og opplevelse.

LURER DU PÅ HVA VI KAN GJØRE FOR DEG?

Ikke nøl med å kontakte oss. Vi støtter deg gjerne med å få din visjon – eller bare din løse tanke – til å bli grønn og levende virkelighet.

Hvis du vil se flere av våre prosjekter kan du lese mer på vår referanseside.