Foto: Clarion Hotel The Hub

Vi sjekket inn på Clarion Hotel The Hub 1. mars 2019 og har siden bidratt til å gjøre The Hub til det grønne hotellet midt i Oslo.

Oppdragsgiver: Clarion Hotel The Hub
Etablering: 2019
Drift: 2019–i dag

Prosjektet, som har fått navnet GrowHUB, består av to produksjonssteder utendørs og dyrking av mikrogrønt, salater og urter innendørs. Ute har vi etablert en stor takåker for grønnsaker og en urtehage med urter og spiselige blomster. I et innendørs produksjonslokale i kjelleren dyrker vi i vann (hydroponi) hele året gjennom. Alt som dyrkes blir levert til hotellets kjøkken, restaurant og bar.

U.Reist har levert rådgivning og etablering av dyrkingsarealer inne og ute. Vi står i dag for driften av både takhager og innendørs dyrking, slik at hotellet kan tilby ureiste råvarer på tallerken og i drinken gjennom hele året!

LURER DU PÅ HVA VI KAN GJØRE FOR DEG?

Ikke nøl med å kontakte oss. Vi støtter deg gjerne med å få din visjon – eller bare din løse tanke – til å bli grønn og levende virkelighet.

Hvis du vil se flere av våre prosjekter kan du lese mer på vår referanseside.