Snart åpner vi for en abonnementspose med et utvalg av urter, salater og mikrogrønt dyrket på huset både til ansatte på Økern portal og for deg i nærområdet! 

UKAS GRØNNSAKSPOSE TIL DEG SOM JOBBER PÅ ØKERN PORTAL – ÅRET RUNDT

Snart har både ansatte og publikum mulighet å få digg og ureist grønt med deg hjem hver uke!

I det flunkande nye dyrkingsrommet i 2. etasje dyrkes salat, mikrogrønt og urter innendørs hele året. Som abonnent henter du en pose hver uke med et utvalg av ukens beste varer til en verdi av 200 kr.

Vipps 600 kr til #569396 (UREIST AS)

MERK BETALINGEN MED EPOST OG TLF

OM HYDROPONI

Dyrkingen skjer hydroponisk. Det betyr at plantene dyrkes i et vekstmedium under plantelys i stedet for i jord, og får vann og næring gjennom en næringsløsning som jevnlig pumpes ut i systemet, rett til plantenes røtter. Det er plasseffektivt, vannbesparende og muliggjør lokalt dyrking av salater og andre ferskvarer året rundt.

Dyrkingsrommet på Økern Portal har store panoramavinduer, hvor du som går forbi kan se hvordan det vokser og gror!

OM MIKROGRØNT

Mikrogrønt er små skudd og blader som dyrkes tett i tett og som høstes når plantene bare er noen dager eller uker gamle. Mikrogrønt er proppfulle av farger, smak og næringsstoffer og et fint tilskudd i matlagingen. Mikrogrønt kan brukes til alt fra topping på brødskiver og supper, som hovedrolle i knasende gode salater eller som ingrediens i juice og smoothies. Supersunt og supergott.

ABONNEMENT I TRE UKER

Ukens pose inneholder et utvalg av salat, mikrogrønt og urter høstet samme dag som du plukker opp posen. For desember kjøper du tre poser til kr. 600,-.

PÅMELDING VIA VIPPS

Bli abonnent ved å vippse betalingen til vippsnummer #569396 (UREIST AS). Velg kategori «Økern Portal». Merk betalingen med din epostadresse og telefonnummer, slik at vi kan kontakte deg ved behov angående levering.

HENTING TORSDAGER KL. 11-17

Du henter posen din i heisløpet i 10. etasje på torsdager mellom kl. 11:00 og 17:00. Din pose er merket med ditt navn.

OPPSTART OG PÅMELDINGSFRIST

Frist for påmelding og betaling er 30. november, for første utlevering torsdag 7. desember. Abonnementet ditt løper i tre uker/utleveringer.

POSENS INNHOLD

En pose vil inneholde noe av dette:

Salanova-salat
Multileaf-salat
Butterhead-salat
Crispi-salat
Hjertesalat

Reddik (mikrogrønt)
Sennep (mikrogrønt)
Mizuna (mikrogrønt)
Brokkoli (mikrogrønt)
Pak choi (mikrogrønt)
Erteskudd (mikrogrønt)
Solsikkespirer (mikrogrønt)
Amarant (mikrogrønt)

Basilikum (urt)
Persille (urt)
Koriander (urt)
Dill (urt)
Shiso (urt)
Fennikel (urt)

 

Vipps 600 kr til #569396 (UREIST AS)

MERK BETALINGEN MED EPOST OG TLF

SPØRSMÅL?

Har du spørsmål rundt abonnementsordningen eller andre saker som gjelder dyrkingen på Økern Portal? Ta kontakt med bybøndene i U.Reist på okernportal@u-reist.no.

VIL DU LÆRE MER OM DYRKING?

I vinter blir det holdt flere kurs om dyrkingsrelaterte temaer på Økern Portal – også mikrogrøntdyrking! Meld deg på nyhetsbrevet til U.Reist for å få mer informasjon om kursdatoer og temaer. Trykk på knappen under for å komme til påmelding.