Kurs med selvplukk av ureiste blomster

Hver uke fra midten av august har du mulighet å oppleve ekte blomsterglede – rett fra åkeren på Fornebu.

På kurset vil du bli med oss inn i blomstenes verden. Sammen plukker vi blomster rett fra åkeren og du får veiledning i hvordan du kan sette sammen disse til et frodig blomsterarrangement – alt under veiledning av Caroline fra FlowerTruck. Ingen forkunnskaper trengs!

Og selvsagt får du blomsterarrangementet ditt med deg hjem etterpå.

Kursdatoer og pris

Tirsdag 17. august kl. 17:00-19:30
Lørdag 21. august kl. 14:00-16:30
Onsdag 25. august kl. 17:00-19:30
Lørdag 4. september 14:00-16:30
AVLYST: EKSTRAKURS MED SPESIALTILBUD: Onsdag 15. september 17:00-19:30

Pris alle kurs: 990 kr

SPESIALTILBUD EKSTRAKURS: Ta med deg en venninne, mamma, datter eller kjæreste og få halv pris på den ene kursavgiften! Spesialtilbudet gjelder til og med søndag 12.09 og gir deg mulighet å melde på to personer for 1485 kr. Begrenset antall plasser, førstemann til mølla.

Deltakeravgiften inkluderer:

  • Vandring og selvplukk av blomster i åkeren
  • Veiledning i hvordan lage et blomsterarrangement i egnet underlag
  • Alle kursmaterialer
  • Enkle forfriskninger

Kursene holdes utendørs, i le for regn og vind. Påmelding er bindene. Les kursvilkårene her.

Om FlowerTruck

Caroline driver FlowerTruck. Hun brenner for å inspirere folk til å bli med inn i blomstenes magiske verden og deler sine beste tips og triks for at du skal skape deg din egen blomsterglede.

Blomster er vakkert og pynter opp i hjemmet ditt, ja. Men for Caroline er prosessen fram til en ferdig bukett eller dekorasjon nesten viktigere. Å leke med blomster er fremfor alt terapi, rekreasjon og en skikkelig humørboost!

Hun sprer mye blomsterglede på sin Instagramkonto: @flowertrucknorway. Ta en titt!

Hvorfor ureiste blomster?

U.Reist dyrker mat og menneskemøter i byen. Vi jobber for å ta naturen inn i byene og byggene våre, og gi folk en større nærhet til jorda, kretsløpene og hverandre. Sesongen 2021 tester vi ut om det er liv laga for ureiste blomster. I åkeren på Fornebu dyrker vi et bredt utvalg av blomster som egner seg for buketter og arrangementer.

Åkeren på Fornebu er med 13 000 kvm dyrket mark Norges største urbane landbruksprosjekt. Her dyrkes mat til andelshaverne i Fornebu samdyrkelag og til lokale restauranter, og her finnes en skolehage hvor skoleelever og barnehagebarn arbeider med jorda i de ulike årstidene. Og nå blir det altså ureiste blomster i tillegg.

Importerte snittblomster kommer med en unødvendig miljøbelastning. Hos oss får du lokalt produserte blomster dyrket etter økologiske prinsipper. Og så blir du med på hele prosessen – fra høsting i åkeren og helt til blomstene står hjemme på kjøkken- eller stuebordet ditt.