Årets siste selvplukk i Fornebus egen blomsteråker

Velkommen i åkeren lørdag 1. oktober kl. 12-15. Ta med egen bøtte og fyll den så full du vil for 500,-

Klikk her for arrangement på Facebook med oppdatert informasjon, veibeskrivelse og alt du trenger å vite. Selvplukken gjennomføres uansett vær. Velkommen!

Opplev ekte blomsterglede – rett fra åkeren på Fornebu!

På Fornebu driver vi Bærums første og foreløpig eneste kommersielle blomsteråker. Gjennom et samarbeid med FlowerTruck holder vi kurs og workshop i åkeren og i perioden august og september inviterer vi til selvplukk av blomster så ofte vi kan. Vi selger også ferske blomster i bøtter og kan utføre binderier og dekorasjonsoppdrag til fest og større eventer.

Er du interessert i kurs?

Hopp over til FlowerTrucks nettsider, hvor du kan lese mer om årets kurstilbud og melde deg på.

Vil du komme på selvplukk?

Sesongen 2022 er åkeren åpen for selvplukk følgende datoer:

Lørdag 13. august kl. 12-15
Lørdag 20. august kl. 12-15
AVLYST: Lørdag 27. august kl. 12-15
Søndag 4. september kl. 12-16 (ifm arrangementet Punkt Urban Circus)
Lørdag 10. september kl. 12-15
Søndag 18. september kl. 12-16 (ifm arrangementet Høstefest på Punkt Fornebu)
AVLYST: Lørdag 24. september kl. 12-15
Lørdag 1. oktober kl. 12-15 (årets siste selvplukk – ta med egen bøtte og fyll den så full du vil for 500,-)

Klikk her for arrangement på Facebook med oppdatert informasjon. Du kan også melde deg på vårt nyhetsbrev eller følge oss på Facebook og Instagram.

Hvorfor ureiste blomster?

Åkeren på Fornebu er med 13 000 kvm dyrket mark Norges største urbane landbruksprosjekt. Her dyrkes mat til andelshaverne i Fornebu samdyrkelag og til lokale restauranter, og i skolehagen arbeider skoleelever og barnehagebarn med jorda i de ulike årstidene. Og siden 2021 finnes her også en egen blomsteråker i tillegg.

Importerte snittblomster kommer med en unødvendig miljøbelastning. Hos oss får du lokalt produserte blomster dyrket etter økologiske prinsipper. I tillegg kan du gjennom selvplukk og kurs bli med på hele prosessen – fra høsting i åkeren og helt til blomstene står hjemme på kjøkken- eller stuebordet ditt.

Kontakt

For forespørsler, booking eller mer informasjon om vårt blomsterunivers, ta kontakt enten på fornebu@u-reist.no eller caroline@flowertruck.no.